Wednesday, November 5, 2008

KENANGAN UNIT FIZIK MZMS 2006-2007




Unit Fizik MZMS yang memang special!!! bukan sahaja kedudukan bilik kami yang lain dari yang lain, penghuninya juga penuh warna warni. Kedatangan adik-adik baru mcm (Puan) Alhana dan (Cik) Ayu "my mentee" menambahkan seri bak bunga yang mekar setelah sekian lama kami hanya dihiasi jejaka-jejaka (tampan?) GK Nasir, Fizan, Faisal dan Mr aBAH. Kenangan menjalankan program2 Fizik sama ada siang @ malam diikuti aktiviti yang ditunggu2 iaitu aktiviti post-program di mana kami biasanya akan "mengeteh" atau men" cha kuew tiauw". Wow!!!! hebatnya, terima kasih kawan-kawan. Kita memang hebat waktu tu, kejelekitan antara kita rasanya amat sukar untuk ditandingi oleh unit2 lain. Terima kasih sahabat, kenangan bersama kalian tak mungkin dilupai dan akan dirindui setiap detik dan ketika.

Kepada GK Nasir yang akan berangkat ke tanah suci pada 14 Nov ini, kawe mohon ampun dan maaf bagi pihak kawe dan family, doakan kebahagiaan untuk semua. Kawe memang respect dgn demo. (walaupun diam dan kadang2 sukar dijangka tetapi demo telah menjadi sahabat yang sejati, sentiasa diingati). Terima kasih kerana menjadi sahabat yang baik.






3 comments:

anissa_kyra said...

abah...

kirim salam pada cekgu nasir ya...

anissa_kyra said...

terima kasih...

bila tgk gamba2 cekgu2 kat mzms neyh, teringat kat cekgu2 sume...

rindu nye zaman sekolah dulu....

cikguhafizan said...

Hmmmm..... inilah kehidupan.....
*Gambar kawe takde pulak, gi mengular mane ni......